Как изглежда перфектният капсулен гардероб за лятната почивка?  Ако зададете този

...
Как изглежда перфектният капсулен гардероб за лятната почивка? 
Ако зададете този
Коментари Харесай

15 неща, които да сложим в куфара си за ваканцията

Как наподобява съвършеният капсулен дрешник за лятната отмора? 

Ако зададете този въпрос на стилните блогъри, които са дефиницията на “girl on the go ”, незабавно ще ви кажат каква е неговата най-важна характерност: малко неща, които елементарно се комбинират между тях и се събират в куфар за ръчен багаж.

Балансът заема основно място тук. Не би трябвало да прекалявате с едни детайли за сметка на други. Обувките, чантите и аксесоарите, които вземате, би трябвало да са съобразени с всичките ви облекла, с цел да не се налата да вземате друг чифт сандали за всяка рокля да вземем за пример.

Същото важи и за козметиката. Тъй като множеството време ще прекарвате на плажа или в придвижване, според от вида почивка, която предпочитате, прекомерно многото гримове нямат място в козметичния ви несесер. Компромис не би трябвало да вършиме само със слънцезащитните артикули.  Докато сте по през целия ден навън ще имате потребност от висок фактор както за тялото, по този начин и за лицето.

В галерията сме събрали 15-те съществени съставки на съвършения ваканционен жанр. Започнете от тях и надграждайте по отношение на личния си усет! 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР